Roller mosquito nets

Ролетните комарници са най-често използваният вид от противонасекомните мрежи, зарадиRoller mosquito nets тяхното удобство, ниска цена и функционалност – практично допълнение към Вашата пвц или алуминиева дограма.

Изработват се от алуминиеви профили и представляват навита на ролка мрежа от фибростъкло, покрита с негоримо тефлоново покритие, в собствена рамка и водачи. Един оптимален вариант на противонасекомна мрежа. Ролетния комарник има предимството да се вдига и спуска в зависимост от Вашите нужди, а през студените месеци мрежата може да остане навита и защитена в кутията, което удължава многократно нейният живот.

Видове ролетни комарници

  • Вертикален ролетен комарник за прозорец – при него мрежата се спуска от горе надолу чрез ръкохватки като в най-долно положение мрежата се застопорява посредством стопер. Предлагат се в бяло, боядисани в цвят по RAL или дървесен декор.
  • Еднокрил хоризонтален ролетен комарник – движението на мрежата е хоризонтално, което прави този тип комарници удобни особено за врати или френски прозорци, защото не е необходимо да се навеждате всеки път, когато трябва да отворите комарника. Предлагат се в бяло, боядисани в цвят по RAL или дървесен декор.
  • Двукрил хоризонтален ролетен комарник за двукрила врата или прозорец – при отворено положение, между двете крила на комарника не остава профил и по този начин можете да използвате цялата проходна площ на вратата или прозореца. При затворено положение, крилата на комарника са плътно свързани чрез магнитна лента и кукички. Предлагат се в бяло, боядисани в цвят по RAL или дървесен декор.

 

Roller mosquito nets

You can contact us for a free inspection and quotation:
Mobile: +359 899 876 699
e-mail: termobild@gmail.com

Partners