Обков и Аксесоари

За да бъде един прозорец завършен, според индивидуалните изисквания на всеки клиент, в зависимост от интериора и екстериора на неговия дом, ние Ви предлагаме разнообразие от аксесоари и завършващи елементи.

PVC подпрозоречни дъски – поставят се от вътрешната страна на прозореца. Могат да Обков и аксесоарибъдат бели или фолирани. Широчина на дъската от 10 см до 35 см. За завършване в краищата се използват капачки в подходящ цвят. PVC первазите са устойчиви срещу обичайните за домакинството почистващи препарати, устойчиви на изтъркване, драскане и пепел от цигари.

 

Обков и аксесоариАлуминиеви дъски – поставят се от външната страна на прозореца. Могат да бъдат бели, фолирани или боядисани по RAL. Широчина на дъската от 10 см до 35 см.

 

 

Обков – това са механизмите, които са най експлоатирани в целия прозорец и с които не Обков и аксесоаритрябва да се прави компромис. Знаейки това, при производството на дограма Термобилд използва утвърден на пазара и доказан във времето немски обков SIEGENIA.

Освен обикновеното и двуплоскостното отваряне, Ние Ви предлагаме и не така масово използвани, но много функционални типове отваряния като Хармоника, Хебе-шибе, Фолксваген.

Хармониката позволява изпълнението на врати и прозорци с голяма проходна площ при отворено положение с леко и безшумно движение на крилата.

Системите за отваряне с повдигане и плъзгане (HST; lift-and-slide, тип “хебе шибе”) от алуминиеви профили позволяват преграждането на широки отвори във фасадите и вътрешността на сградите, като дават възможност за използването на по-големи и по-тежки стъклопакети в сравнение с подобни системи от PVC профили.

Фолксваген – отваряне чрез придърпване и приплъзване по релса, комфортно и леко придвижване на крилата, с перфектно уплътнение чрез гума.

Оберлихт или вентуси – обков за дистанционно отваряне на еднокрилни и многокрилни прозорци на долна хоризонтална ос:

  • Елегантен дизайн посредством алуминиеви декоративни профили
  • Задействане чрез двупозиционна дръжка, електрозадвижване с локално или групово действие
  • Механизъм за правоъгълни, сводести или трапецовидни прозорци

Автомати за прозорци – Едно иновативно решение на модерната технология за електрическо задвижване на големи прозорци, куполи и големи тавански прозорци. Възможно е дистанционно отваряне.

Автомати за врати – горни и подови. Те са предназначени за входни врати на административни сгради, кина, театри, магазини и др.

 

Обков и аксесоариСвържете се с нас за безплатен оглед и оферта
мобилен: +359 899 876 699
e-mail: termobild@gmail.com

Партньори